Càncer

Fundació Oncolliga Girona

La Fundació Oncolliga Girona  és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2004 amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996 per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la demarcació de Girona.

Atenció psicooncològica, fisioteràpia, activitats col·laboratives

Adreça

Carrer Illa de Fuerteventura, 10 
17007 – Girona

E-mail

fundacio@oncolligagirona.cat

Telèfon

972 22 49 63

AECC (Catalunya contra el Càncer Girona)

  1. PROGRAMA DE BENESTAR EMOCIONAL: Atenció psicològica (individual i grupal) i activitats grupals (cuidant al cuidador i dol, entre d’altres).
  2. PROGRAMA DE BENESTAR FÍSIC: Serveis de fisioteràpia, servei de logopèdia, servei d’orientació medicosanitària i teràpia de deshabituació tabàquica.
  3. JO EM SENTO BÉ: Programa d’assessorament en autocures, dolor i cansament. Programa d’activitats físiques (correcció postural, ioga i marxa nòrdica).
  4. JO EM VEIG BÉ: Oncoestètica (Programa de cures de la pell, maquillatge, postisseria).Projecte “Un mocador, un somriure”
  5. PROGRAMA DE BENESTAR SOCIAL: Acompanyament sociofamiliar (ajudes econòmiques, préstec de material ortoprotèsic, etc.) i activitats recreatives i socials.
  6. PROGRAMA DE VOLUNTARIAT: Acompanyament, suport emocional i desenvolupament d’activitats i detecció de necessitats del malalt.

c/ Albereda, nº 3-5 Baixos Edifici Fòrum, Girona – 17004

Persona de contacto:
Pepi Soto

Teléfono: 972 201 306
Fax: 972 226 304
Web: www.girona.aecc.es
Dirección electrónica: girona@aecc.es